четвъртък, 29 август 2013 г.

Alfaparf - Presious oil traditional, Absolute oil

  Здравейте! Днес ще ви покажа подхранващото олио за коса на Alfaparf - Presious oil traditional, Absolute oil. Продуктът е в масивна стъклена бутилка. Съдържа масло от индийска смокиня, известно със своите хидратиращи, антиоксидантни и регенериращи свойства. Консистенцията му е доста гъста и мазна. С него, а и с всеки подобен продукт, е важно да не се прекалява. Араматът му е страхотен.
   Това олио съдържа изцяло натурални съставки, не съдържа парабени,оцветители, алергени и консерванти.  Както споменах консистенцията му е гъста и мазна, но продукта нанесен в нормални количества не омазнява косата. Продукта се нанася на влажна коса, като аз го нанасям от средата на косата надолу(избягвам да нанасям продукта в корените).
   Като цяло съм много доволна от този продукт. След използването му косата ми става мека,по-гладка и много лесно се разресва. Друг плюс на този продукт е че намалява времето за изсушаване или за изправяне с преса.
  Продуктът е 100мл. , а цената му е 23лв. Предлага се във фризьорските салони, както и в магазините на Christian of Roma.



0 коментара:

Публикуване на коментар