петък, 30 август 2013 г.

<<< LuMeNe Artic AqUa Tinted moisturizer >>>

   Здравейте! Днес ще си поговорим за Тоналния хидратиращ крем на Lumene . Закупих този крем най-случайно. Исках да си закупя CC крема на Lumene , но когато отидох в един магазин, в който се предлага тази марка го нямаше  и ми предложиха този. В началото се зачудих дали да купя  крема, защото се води адаптиращ и се предлага само в един цвят, но в крайна сметка го закупих и си го ползвам с голямо удоволствие. Към този крем имаше и подарък- гланц за устни.
 
   Ето какво казват от фирмата за продукта:

Tонален дневен крем, който хармонира с естествения цвят на кожата, контролира блясъка и изравнява тона на лицето. Съдържа чиста арктическа термална вода, богата на минерали – магнезий, натрий и калий, които хидратират и освежават кожата. Hydroxylitol ™ (“захар от бреза”) регулира естествения хидробаланс на кожата в дълбочина. Новата формула подчертава и нежно изравнява естествения тон на лицето.
Отличен за изравняване на тона при нежелана пигментация, оставя кожата матирана и мека като кадифе. Кремът съдържа UVA/UVB защита с SPF 6. Дерматологично тестван.
Използвайте тоналния крем вместо фон дьо тен, когато търсите фин, матиращ ефект и лек, равномерен тен ла лицето.

Моето мнение :

1. Този продукт придава равномерен тен на лицето.
2. След нанасянето му лицето ми е хидратирано през целия ден.
3. Прикрива леките несъвършенства.
4. Има приятен аромат, но нанесен на лицето не се усеща.

Използвам крема и като основа за грим и самостоятелно. Използвам го самостоятелно през деня и като основа вечер.
  Много харесвам продукта и бих го купила отново.
 
Количество: 50мл.
Цена: 21,60лв
 
А сега малко и за гланца.
  Гланцът, който беше като подарък към крема е от серията Wild Rose . Това е дълготраен гланц за обем и блясък. Като подарък се предлага в два цвята: №16, който е безцветен и  № 2, който е с цвят пепел от рози.  Аз избрах цвят № 2.  Гланцът има приятна консистенция и удобен апликатор за нанасяне. Не е много течен, нито прекалено гъст, освен това не лепне. Има лека миризма, която на устните не се усеща.
  Количество: 6мл.
  Редовна цена: около 14лв.









0 коментара:

Публикуване на коментар