понеделник, 30 септември 2013 г.

Крем за ръце- Орифлейм Aimi Mystic Caress.

  Здравейте! Днес в това мрачно и хладно време, реших да споделя с вас, мнението си за крема за ръце на Орифлейм- Aimi Mystic Caress.



Един ден разглеждайки стар  каталог на Орифлейм, видях че има ароматизирана страница с продукти от серията Aimi. Когато усетих аромата направо се влюбих и веднага проверих в новия каталог дали има продукти от тази серия. Да имаше, но за съжаление имаше само крема за ръце. Казвам за съжаление, защото по принцип не обичам да се мажа с кремове , не харесвам мазното усещане, след това. Доста се позачудих дали да си поръчам крема, но в крайна сметка го направих и не съжалявам.




Крема има страхотен аромат, който не се задържа дълго по кожата.  Съдържа комбинация от божур, карамел и агар. Разнася се лесно и попива много бързо - за около 30 секунди, без да оставя онова отвратително лепкаво усещане. Оставя кожата много мека и добре хидратиране.


 

Харесвам много този крем и за мое учудване го ползвам доста често, точно защото попива бързо и не оставя лепкаво и мазно усещане.

Количество : 75мл.
Цена : 3-4лв.

0 коментара:

Публикуване на коментар