вторник, 3 септември 2013 г.

Bioten Skin Moisture Scrub Cream

   Здравейте, момичета! Как сте? Днес ще ви покажа един продукт, от който останах със смесени чувства. Това е хидратиращият скраб за лице на Биотен.
 
 
 Какво обещават от фирмата производител:

   Ексфолиращ крем /скраб/ за лице. За нормална / комбинирана кожа.Активни 100% естествени съставки - мед и костилки от кайсия. С патентован хидратиращ комплекс HYDRO NUTRIENT. Осигурява нежно ексфолиране.Ефективно почиства порите.Нежно отстранява мъртвите клетки и излишния себум.Запазва идеалното ниво на хидратация на кожата.Подобрява тонуса и текстурата на кожата.Поддържа кожата мека и с усещане за комфорт.Без сапун.Без парабени.Без парафин и без оцветители.Дерматологично тестван.Производител - Франция.
   Линията BIOTEN SKIN MOISTURE е пълна система грижа за кожата, която е предназначена за пълно почистване и хидратиране на кожата. Формулите са обогатени със 100% естествени съставки и HYDRO-NUTRIENT 24H /напредничав хидратиращ комплекс, който осигурява незабавна хидратация за 24 часа/.

Моето мнение.
 
Опаковката му е стандартната тубичка  за такъв тип продукти. Има страхотен аромат на кайсии, който след измиване на продукта остава по кожата. Консистенцията му е кремообразна с едри ексфолиращи частици.

 
  След използването му кожата ми остава добре хидратирана, без зачервявания, НО не и добре почистена. Този скраб  не успява да почисти добре порите и мъртвите клетки по повърхността на кожата ми. Отдавам го на факта, че е предназначен за всекидневна употреба и поради тази причина трябва да е щадящ за кожата. Аз съм го използвала 2 пъти в седмицата и не успя да я почисти добре,но ако се използва всеки ден може и да се справи.(тъй като съм със суха кожа, няма как да го използвам всеки ден , защото ще бъде пагубно(ако мога така да се изразя) за нея).

Количество: 150мл.
Цена:5-6лв.





0 коментара:

Публикуване на коментар